4 Temmuz 2015 Cumartesi

PUNTO

Kendi taze makarnalarını yapıyorlar . Zorlu'daki şubesinin önünde ustanın teki sabahtan akşama kadar tezgahın üstündeki makarna makinesinde çamaşır yıkar gibi makarayı çevirip çevirip hamuru uzattıkça uzatıyo ....Sonra topluyo tekrar makaraya koyuyo yine uzatıyo ...uzatıyo da uzatıyo ...Hani  bazı ev yemeği yapan turistik restoranlarda köylü ninesi kılıklı teyzeler oturur sininin önüne kıçında şalvar  gözleme açar sanki çok saf ve temizmiş gibi .... Bu da o hesap . Hepsi tatava . Bi piza söyledik zaten çok uzun sürdü gelemedi bi türlü geberdik .Ben mönüdeki en iddialı pizayı seçtim ama hikaye . Üzerine koydukları füme et kayış gibi .Epey açtık yedik valla kayış mayış .Hamuru fena değildi ama içine koydukları malzemeler pek fazla bişey ifade etmedi bizim için. Piza yiyecekseniz oraya  kadar gitmişken Eataly'de yiyin derim.  Üç kuruş daha fazla ver ama halis bir piza ye . Çokta haksızlık etmek istemem taze makarna yemek ve makarna şov izlemek istiyorsanız elbette deneyebilirsiniz .
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder